Aquest mes de maig hem publicat, amb EUMO Editorial, el títol “Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills“.

Els pares d’avui ens preguntem moltes vegades si el què fem amb els nostres fills respecte a l’ús que fan dels mòbils, les tauletes, els ordinadors o les consoles està ben fet o no. I aquests dubtes són generalitzats. I és normal: som la primera generació de pares que ha d’educar sobre un àmbit que no ha estat educat abans (els nostres pares i avis no en tenien abans d’smartphones ni iPads..).

El fet de no tenir referents directes amb els qui poder imitar o seguir unes conductes, siguin de bones o males pràctiques, fa que siguem nosaltres els qui hem d’obrir camí, liderant amb unes decisions, o omissions, que afectaran directament als nostres fills. I aquí sí que hem de tenir una cosa clara: si els pares no liderem sobre les tecnologies a casa, ho faran els nostres fills. I no els hi toca ara (i liderarien sense cap criteri, sense perspectiva de res).

En el llibre “Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills”, amb menys de 120 pàgines, he recollit els punts essencials que els pares hem de saber i assumir com a deure. Volem que els nostres fills/es siguin persones felices als 15 i 20 anys, i com que llavors viuran íntimament lligats amb les tecnologies, els hem d’ajudar a emprendre aquest viatge vital sense mirar cap a un altre costat, quan sabem de la complexitat de gestionar aquestes eines. Unes eines que sabem alhora que són tan útil i potents, com perilloses.

“Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills” és un llibre directe i pràctic, escrit per ajudar a tots aquells pares i mares a prendre les seves decisions constants cap als seus fills, respecte a l’ús que facin del mòbil, tauleta, ordinador, etc. Especialment en la primera etapa de la seva vida, dels 8 als 12 anys. En aquesta edat, que és el primer contacte amb aquests aparells i la consciencia amb el què en fan, és quan l’educació dels pares és clau pel seu futur, i no la podem deixar escapar.

Podeu trobar informació i comprar el llibre a http://TotElQueHeuDeSaber.cat

 

Blog Widget by LinkWithin
Avatar

Francesc Grau

Obrero de la comunicación 💬 emprendedor tecnológico 💡 y autor 📚 de 2 libros sobre cultura digital

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusFlickrYouTubeDelicious