Aquest any ha estat un un exercici molt intens, també amb la meva vessant formativa i divulgadora sobre la cultura digital. Fet que em fa immensament feliç. Des del maig d’enguany que vam plublicar “Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills” amb EUMO Editorial, hem tingut la oportunitat d’arribar a un munt de famílies i contrastar el seu model educatiu que estan aplicant a casa, per tal de poder-lo millorar.

En aquests 8 mesos de 2019:

  • hem editat una 1r i 2a edició del llibre en paper
  • organitzat més de 15 presentacions en diferents ubicacions del territori
  • estat ponent en 10 esdeveniments, a diverses institucions, escoles públiques, concertades i privades, cases de cultura i clubs esportius, parlant sobre la importància de l’educació digital des de ben petits
  • hem pogut transmetre la idea d’educació digital natural a un total de més de 7.000 famílies

Ha estat realment un any molt prolífic i espero poder seguir arribant a més pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, cangurs, monitors, educadors, mestres, professors.. i ampliar encara més el coneixement digital que tenen amb l’òptica dels més petits, perquè puguin aplicar un creteri constructiu, i aconseguim entre tots educar la propera generació de persones (i usuaris) més feliços gràcies a l’ús responsable que fan de les tecnologies.

Ens veiem aquest 2020! 😃

(si encara no tens el llibre, t’animo a comprar-lo 👉 directament a l’editorial o a Amazon 👈)

Francesc Grau

Francesc Grau

Obrero de la comunicación 💬 CEO de Chatforce.tech 💡 y autor 📚 de libros, artículos y este humilde blog

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusFlickrYouTubeDelicious