I Girona Social Seminar

Imatge del I Girona Social Seminar publicada per @girona_cat

Molt feliç tan per la organització del I Girona Social Seminar com pel resultat del primer dels seminaris sobre Twitter, celebrat ahir matix per un servidor, a l’Auditori de Girona.

Aquesta iniciativa, pionera a la ciutat, és una aposta de l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava, amb el patrocini de BrandRain. Aplegar a gairebé 100 empreses i institucions de les comarques gironines, omplint un aforament de més de 150 localitats, en motiu d’una formació sobre  Twitter durant més de 4,5h de durada és un vertader èxit de convocatòria que reconec personalment als organitzadors.

Els assistents també van respondre excel·lentment en bon ritme d’inscripcions i les tuitades sobre algun dels continguts del seminari al llarg de tota la jornada d’ahir, fins ben arribada la mitjanit 😉

Les dues properes sessions seran la d’Instagram, el 22 de maig a càrrec de la Pilar Junyent i en Phil Gonzalez, i la de Facebook el 25 de setembre amb Marc Elena. Aquí les darreres places disponibles.

 

 

 

 

El Girona Social Seminar és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme i Comsultor, dirigit a marques, empreses i professionals de la comunicació de les comarques gironines, amb l’objectiu de formar i divulgar l’ús professional d’internet i els principals espais socials.

Avatar

Francesc Grau

Obrero de la comunicación 💬 CEO de Chatforce.tech 💡 y autor 📚 de libros, artículos y este humilde blog

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusFlickrYouTubeDelicious