CarlesPresident

Avui tenim el plaer d’anunciar-te que obrim un xat directe entre tu i l’actual President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

L’acord entre el president i Zonetacts arriba en un moment de gran necessitat informativa a Catalunya. El moment polític que estem vivint necessita d’eines que apropin les persones, i aquestes amb els seus líders polítics.

Zonetacts, recentment guardonada com a “Millor App 2017” als Premis Cactus i “Millor Iniciativa Empresarial Tecnològica” per l’AEEG, és una app per a mòbils que facilita el networking, trobant persones que puguin ser rellevants per tu, i poder parlar amb elles via xat, bé perquè ara estan físicament a prop teu, o bé perquè comparteixes interès per estar dins un mateix xat parlant.

Carles Puigdemont aposta per l’ús d’aquesta nova tecnologia, impulsada per 4 emprenedors catalans, per la disrupció que suposa el xat com a nou format de comunicació entre polítics i ciutadans. L’historial de Carles Puigdemont utilitzant noves tecnologies de la informació es remunta als inicis de les xarxes socials, quan ja tenia perfil en diferents xarxes i aprofitava el seu potencial per acostar la política del Parlament als seus seguidors.

El que fa Puigdemont, a Catalunya, és històric: mai abans un president d’un estat o autonomia havia interlocutat amb els seus públics a través d’una xat, i aquesta vegada en particular, amb una eina creada en el propi País.

El que avui oferim amb Zonetacts és:

  • que qualsevol persona pugui dirigir un missatge al President de la Generalitat, i que sigui escoltat i contestat en els moments convinguts
  • que qualsevol persona pugui xatejar amb el President

La forma que hem pensat per organizar-ho serà així:

1) hi haurà 2 xats disponibles dins l’app:

  • xat d’Idees i preguntes
  • xat amb el President en viu

2) el xat d’Idees i preguntes estarà actiu a partir d’avui mateix, ininterrompudament fins que deixi de tenir sentit mantenir la conversa.

L’objectiu és recollir idees i preguntes dels participants del grup per tal de que siguin respostes pel president durant el xat en viu que s’anunciarà amb antelació.

3) el xat amb el President en viu s’activarà només mentre duri el xat en directe amb en Carles Puigdemont. Seran 30 minuts cada xat amb ell.

L’objectiu és que les persones que ho desitgin puguin xatejar directament amb en Carles Puigdemont i que ell mateix respongui els seus dubtes i prendre nota de les seves idees.

Per a participar de qualsevol dels dos xats, només hauràs de fer:

  1. descarregar Zonetacts, des de la botiga d’Apple o Android
  2. vincular-se amb el xat que es vulgui participar, dins l’apartat Discover, dins de l’app
  3. xatejar!

Recordar que Zonetacts és una app que ofereix una solució tecnològica de xats corporatius a marques i institucions perquè puguin crear i personalitzar els seus xats amb els seus públics d’interès. Proporciona un espai de comunicació mòbil, amb xat, per treballar i col·laborar amb xarxa, sense comprometre informació personal entre els participants, ja que no es comparteixen ni número de telèfon ni correu electrònic enlloc.

En nom del nostre equip de Zonetacts desitjo que t’agradi aquesta proposta i que puguis gaudir de parlar amb el nostre president!

Blog Widget by LinkWithin
Avatar

Francesc Grau

Obrero de la comunicación 💬 emprendedor tecnológico 💡 y autor 📚 de 2 libros sobre cultura digital

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle PlusFlickrYouTubeDelicious